Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Έκκληση για να σωθεί ένα 4χρονο αγγελούδι, που πάσχει από καρκίνο (βίντεο)

Ο μικρός Κωνσταντίνος χρειάζεται τη βοήθεια μας


Έκκληση για βοήθεια στον 4χρονο Κωνσταντίνο, που πάσχει από νευροβλάστωμα 4ου σταδίου με αρχικό όγκο στο αριστερό επινεφρίδιο και μεταστάσεις στα οστά και στον μυελό απευθύνουν οι γονείς του Ευθύμιος Κοτσώνης και Παρασκευή Καλαϊτζίδου.

 Οι γιατροί του στο Ιπποκράτειο καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για τη θεραπεία του, ωστόσο αυτή τη στιγμή ούτε στη Γερμανία ούτε στο νοσοκομείο Memorial της Νέας Υόρκης μπορεί να παρασχεθεί κάτι περισσότερο.

Μόνη του ελπίδα είναι να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο του Σινσινάτι στο Οχάιο, που έλαβε γνώση και μπορεί να αναλάβει τη σοβαρή περίπτωσή του καθώς φημίζεται για παιδιατρικά ζητήματα τέτοιας βαρύτητας.

Ωστόσο τα έξοδα νοσηλείας είναι πάρα πολύ υψηλά και το συγκεκριμένο πανεπιστημιακό νοσοκομείο δεν συνδέεται με κανέναν ασφαλιστικό φορέα.

Απαιτούνται τουλάχιστον 250.000 δολάρια και τα νοσήλια μπορεί να φτάσουν ακόμα ψηλότερα. Οι γονείς του Κωνσταντίνου έχουν ανοίξει ερανικό λογαριασμό, τον οποίο έχει εγκρίνει το υπουργείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με την ελπίδα να συγκεντρωθούν τα χρήματα για τη σωτηρία του παιδιού.

Τα στοιχεία του λογαριασμού όπου μπορεί να καταθέσει κανείς ποσό για την βοήθεια του μικρού Κωνσταντίνου είναι: 

Αριθμός Λογαριασμού: 119-00-2310030090
ΙΒΑΝ:  GR07 0140 1190 1190 0231 0030 090
BIC/SWIFT ALPHA BANK: CRBAGRAA

Τα ονόματα των γονέων που είναι δικαιούχοι του λογαριασμού:
Κοτσώνης Ευθύμιος του Κων/νου
Καλαϊτζίδου Παρασκευή του Νικολάου 

Δείτε τον πάτερα του Κωνσταντίνου να μιλάει στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη "Αλήθειες με τη Ζήνα", όπου περιγράφει την κατάσταση με το παιδί του και το μήνυμα που απευθύνει...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου