Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Έκκληση για αιμοπετάλια για 2χρονο αγοράκι που πάσχει από λευχαιμία


Έκκληση για να την προσφορά αιμοπεταλίων για τον 2χρονο Κωνσταντίνο Μαλλή από την Ακράτα, που νοσηλεύεται με λευχαιμία στο Ογκολογικό νοσοκομείο Παίδων «Ελπίδα», απευθύνει η οικογένεια του, η οποία αντιμετωπίζει και πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα. 

Ο μικρός Κώστας, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο τής χημειοθεραπείας, χρειάζεται άμεσα μονάδες αιμοπεταλίων. Γι’ αυτό αν μπορεί να συμβάλετε προσφέροντας αιμοπετάλια επικοινωνήστε με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», που βρίσκεται στην περιοχή Γουδή της Αθήνας, και στο τηλέφωνο: 2107452036 (πρωινές ώρες).

Ο πατέρας του παιδιού ο Γιώργος Μαλλής είναι άνεργος και η οικογένειά του μικρού Κωνσταντίνου αντιμετωπίζει προβλήματα επιβίωσης, αδυνατώντας να ανταποκριθεί οικονομικά στο (εξωνοσοκομειακό) κόστος διαχείρισης των αυξημένων αναγκών που απαιτεί η ξαφνική ανατροπή της υγείας τού παιδιού τους

Για την οικονομική ενίσχυσης της οικογένειας επικοινωνήστε με τον κ. Μαλλή στο τηλέφωνο: 6945871709.

H οικονομική ενίσχυση αποβλέπει ΜΟΝΟ στην οικονομική στήριξη μιας οικογένειας που αντιμετωπίζει προβλήματα βιοπορισμού και επιβίωσης και δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με το κόστος νοσηλείας, θεραπείας και παραμονής στην Ογκολογική Μονάδα, κόστος το οποίο έχει αναλάβει και καλύπτει το δημόσιο νοσοκομείο.

Πηγή: http://www.stokokkino.gr

1 σχόλιο:

  1. Κανένα πρόβλημα να βοηθήσουμε το παιδί εφόσον η γονείς του δεν χρησιμοποιούν τα χρήματα για προσωπική τους χρήση η συγκεκριμένη γονείς τα χαλανε για προσωπική τους χρήση τους γνωρίζω και ξέρω που τα χαλανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή