Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

Εργαζόμενοι και εθελοντές του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μοίρασαν 933 δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται


Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, εργαζόμενοι και εθελοντές του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλη την Ελλάδα, με ένα μεγάλο Χαμόγελο, γέμισαν τις παιδιατρικές κλινικές και τα παιδιατρικά νοσοκομεία, μοιράζοντας 933 δώρα στους μικρούς νοσηλευόμενους φίλους μας.

Στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, τον Πύργο, την Τρίπολη, τη Λάρισα, την Κέρκυρα, την Καβάλα, τη Δράμα και την Κρήτη, σε συνεργασία με τις διοικήσεις και το προσωπικό των νοσοκομείων, πήγαμε δωμάτιο- δωμάτιο κάνοντας έκπληξη στα νοσηλευόμενα παιδιά που χρειάστηκε να παραμείνουν εντός των κλινικών κατά τη διάρκεια των εορτών.

Οι αντιδράσεις των παιδιών ήταν ποικίλες: «Είναι το δώρο από τον Άγιο Βασίλη;», ρώτησε ένας μικρός μας φίλος. «Είναι από τον Άγιο Βασίλη του Χαμόγελου του Παιδιού που ήρθε για να σου φέρει το δώρο σου και εσύ να του χαρίσεις το πιο μεγάλο σου Χαμόγελο»! Και έτσι γέμιζαν Χαμόγελα τα δωμάτια!

Ζήσαμε πολύ όμορφες στιγμές με ανάμεικτα συναισθήματα και ευχόμαστε με αισιοδοξία και θετική σκέψη να καταφέρουν όλα τα παιδιά το γρηγορότερο δυνατό να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Καλή ανάρρωση και ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος!

*Το κείμενο γράφτηκε από τους εργαζόμενους της ομάδας «Δημιουργική Απασχόληση στα Νοσοκομεία Παίδων» του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου